الطبخ: عمل الحشوه
ونحضر الحشوة عبارة عن صدور دجاج مقطع مكعبات+بصل اخضر+ فص ثوم مهروس +ملح فلفل اسود زنجبيل بودرة بشوحهم في شوية زيت وبعد ما يستوي بضيفلهم 2 م ك زبادي ونسبهم دقيقتين ونطفي النار
حشوة الجبنة انا اسنعملت جبنة kiri +بقدونس و شوية زعتر+فلفل اسود
بعد ما خمرة العجينة نقطعها كور
نفردها ونحشيها بالحشوة بتاعتي و ممكن تحطي اي حشوة بتحبيها
فردتها حطيت الفراخ ورفعت العجينة لفوق وضغطت عليها باصابعي زي المركب وممكن تلفيها رول
نجي للشكل الثاني نفرده ونحط الجبنة ونلفها رول ونبرمها
من الحواف زي الباجيت
نرصهم في صينية وزينتهم شوية الي بحشوة الدجاج قصيتهم بالمقص من فوق
والي بالجبنة فتحتهم بسكينة حادة
ونسبهم يخمروا دهنتهم باصفر البيض مع شوية حليب وعالفرن
لحد ما يستو
Enregistrer un commentaire